Fysiotherapie Waarderpolder

Vanaf mei 2015 zijn wij ook gevestigd in de Waarderpolder in Haarlem. Wij zullen daar voorzien in werkplekanalyse, preventie- en herstelprogramma’s voor medewerkers van Haarlemse bedrijven in samenwerking met Alpha Fit (onderdeel van Alpha Security). Het betreft hier uitsluitend zakelijke zorg. De particuliere zorg vindt plaats aan onze hoofdvestiging aan de Spaarndamseweg.

Met werkgevers en werknemers werken wij aan een gezondere werkomgeving, betere communicatie, sneller herstel en effectieve preventie.

Voordelen voor de werkgever:
– korter verzuim bij bezoek therapeut
– mogelijkheid voor maatwerkafspraken
– voortgangsrapportage, adviezen en bemiddeling m.b.t. inzetbaarheid medewerker
– bij lichamelijke klachten (bewegingsapparaat) kan bezoek bij bedrijfsarts worden uitgespaard

Voordelen voor de medewerker:
– professionele begeleiding en gespecialiseerde therapeuten
– therapie
– vergoeding voor hersteltrajecten (maatwerk)
– preventieve trajecten als secundaire arbeidsvoorwaarden

logo connectie

Adres:
Waarderweg 50
2031 BP Haarlem

 

 

Een kantorenpand aan de Waarderweg is omgedoopt tot een inspirerend ondernemerscentrum met een knipoog naar een bijzondere Haarlemse (vervoers)historie. In het gerenoveerde pand worden “gemaks” diensten gerealiseerd, zoals desks om inschrijvingen voor de KvK te doen, juridische, fiscale en financiële diensten en desks van organisaties en/of stichtingen die reeds specifiek voor de Waarderpolder een functie uitoefenen. De beveiliging van de Waarderpolder en het Parkmanagement is ook in dit ondernemerscentrum gevestigd.

Mede door de nieuwbouw van Jopen Bierbrouwerijen (aangrenzend) en de uitbreidingen van de Waarderweg ligt het pand straks in een nieuw episch centrum van de Waarderpolder op een schitterende zichtlocatie. In en om het pand is veel aandacht aan vergroening en verduurzaming, zoals de spraakmakende groene gevel.

Reacties zijn gesloten.