Praktijk Noorder Spaarne zal Victor Ramler gaan steunen in het bereiken van zijn droom. Zijn droom is de absolute top in schaatsen. Victor stelt zich zelf voor:

Ik ben Victor Ramler, 21 jaar oud en topdivisie schaatser bij Port of Amsterdam. Ik studeer Beta-gamma aan de UVA en heb een topsport status bij de UVA. Daardoor kan ik het schaatsen combineren met de studie. Mijn droom is om naar de absolute top te komen en uiteindelijk de olympische spelen te halen. Vorig jaar ben ik 10e geworden bij het NK-Allround en ik hoop mij komend jaar weer te verbeteren en een stap dichter bij mijn droom te komen. Dankzij praktijk ‘Noorder Spaarne’ kan ik het schaatsen nog professioneler benaderen. Nu kan ik beter materiaal aanschaffen en de overige kosten dekken. Hier ben ik heel dankbaar voor en dit motiveert mij ook om er dit seizoen alles eruit te halen. Ik heb het gevoel dat er een heel mooi seizoen aan gaat komen!

Sportverhalen kunnen ons allemaal motiveren. De weg naar een droom of het hervinden van gezondheid kan een lange en barre tocht zijn. Wij komen dit dagelijks in de praktijk tegen. Victor inspireert ons en daarom steunen wij hem.