Praktijk Noorder Spaarne Plank
Praktijk Noorder Spaarne Fietsen
Praktijk Noorder Spaarne Oefening met bal

Fitness bij Praktijk Noorder Spaarne

Bij Praktijk Noorder Spaarne geloven we in een holistische benadering van gezondheid, waarbij we niet alleen focussen op behandeling, maar ook op preventie en zelfstandig welzijn. Onze speciaal ingerichte fitnessruimte is de perfecte aanvulling op uw behandeling, waardoor u zelfstandig aan uw gezondheid kunt werken in een veilige en ondersteunende omgeving.

Wat is Medische Fitness?

Medische Fitness is ontworpen om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Of u nu revalideert na een blessure, werkt aan het verminderen van uw klachten, uw algemene kracht en mobiliteit wilt verbeteren, of gewoon een actievere levensstijl wilt aannemen, onze fitnessruimte biedt de juiste tools en begeleiding om u te ondersteunen.

Onze Aanpak

Bij Praktijk Noorder Spaarne geloven we in maatwerk. Onze gekwalificeerde professionals werken nauw met u samen om een trainingsplan te ontwikkelen dat is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. We beginnen met een grondige evaluatie van uw gezondheidstoestand, medische geschiedenis en doelstellingen. Op basis van deze informatie creëren we een op maat gemaakt trainingsprogramma dat veilig en effectief is.

Waarom Kiezen voor Medische Fitness bij Ons?

  1. Professionele Begeleiding: Ons team van ervaren en gekwalificeerde trainers staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw fitnessreis. 

  2. Veilige Omgeving: Onze fitnessruimte is speciaal ontworpen met het oog op veiligheid en comfort. We bieden gebruiksvriendelijke apparatuur en faciliteiten die geschikt zijn voor mensen met uiteenlopende gezondheidsomstandigheden.

  3. Flexibiliteit: We begrijpen dat iedereen een unieke agenda heeft. Daarom bieden we flexibele trainingsuren zodat u gemakkelijk uw fitnessroutine kunt integreren in uw dagelijkse leven.

Aanmelden en Meer Informatie

Neem contact met ons op om u aan te melden voor Medische Fitness bij Praktijk Noorder Spaarne. Voor meer informatie over onze diensten, tarieven en beschikbaarheid, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen werken we aan een gezondere en gelukkigere versie van u!

OPENINGSTIJDEN FITNESS

Maandag 8:00 – 09:00 18:00 – 21:00
Dinsdag 8:00 – 09:00 18:00 – 21:00
Woensdag 8:00 – 09:00
Donderdag 8:00 – 09:00 18:00 – 21:00
Vrijdag 8:00 – 09:00
Zaterdag gesloten
Praktijk Noorder Spaarne Algemeen