Loading...
Fitness2020-08-12T10:26:13+00:00
Praktijk Noorder Spaarne Plank
Praktijk Noorder Spaarne Fietsen
Praktijk Noorder Spaarne Oefening met bal

Sporten in Coronatijd

Wij zijn blij dat het mogelijk is om in deze roerige tijd toch fitness te kunnen  aanbieden. Echter zijn hier voor wel aanpassingen gedaan om de veiligheid te waarborgen. Alle trainingen vinden plaats op afspraak en door de beperkte capaciteit is het mogelijk om 1x per week te komen sporten. U kunt 60 minuten komen sporten. Dit gebeurt uitsluitend onder begeleiding van onze fitnesstrainers.

Kleinschalige persoonlijke benadering

Op iedere hoek van de straat in Haarlem is het mogelijk om in massale centra te sporten. Voor veel mensen een prima oplossing. Wij doen het anders! Onze laagdrempelige, kleinschalige en persoonlijke benadering geeft u de mogelijkheid om aan vertrouwen en conditie te werken met of zonder lichamelijke ongemakken. De aanwezigheid van fysiotherapeuten en de begeleiding door enthousiaste fitness begeleiders geeft u alle noodzakelijke begeleiding en adviezen die zijn afgestemd zijn op uw persoonlijke conditie en mogelijkheden. U kunt de fitnessbegeleiders altijd aanspreken om te kijken voor een variatie in uw schema.

Abonnement

De kosten voor een onbeperkt abonnement bedragen € 24,95 per maand.

Begeleiding door fysiotherapeut

Het is mogelijk om de intake en de afname van metingen en testen door een fysiotherapeut te laten doen. Hiervoor brengen wij een consult in rekening. Heeft u een aanvullende verzekering waarin u recht heeft op een vergoeding voor fysiotherapie, dan brengen wij de kosten direct in rekening bij uw zorgverzekeraar.

Trainingsschema

Het trainingsschema wordt op een overzichtelijk schema gezet en regelmatig aangepast aan uw doelstellingen door gecertificeerde fitnessbegeleiders die in de praktijk aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om de schema’s thuis digitaal te ontvangen of op papier. Binnen onze praktijk wordt gewerkt met de app Fytek, die direct via de Google Play Store of Apple Store te downloaden is. Op deze manier kan u makkelijk via uw telefoon / tablet uw trainingsschema raadplegen.

Opzeggen

Het abonnement is via email (mariette@praktijknoorderspaarne.nl) maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt 1 maand.

OPENINGSTIJDEN FITNESS

Maandag 8:00 – 09:00 18:00 – 21:00
Dinsdag 8:00 – 09:00 18:00 – 21:00
Woensdag 8:00 – 09:00
Donderdag 8:00 – 09:00 18:00 – 21:00
Vrijdag 8:00 – 09:00
Zaterdag 9:00 – 12:00

De fitness is aangepast geopend in verband met de Corona maatregelen

Let op: tijdens de vetgedrukte uren is er begeleiding aanwezig van een speciaal opgeleide fitnessinstructeur. Buiten de begeleide uren kunt u vrij trainen.

UITZONDERINGEN

Op enkele momenten in de week wordt de fitnessruimte gereserveerd voor groepen. Het is dan niet mogelijk om te trainen. Deze groepen zijn:

Woensdag 10:00 – 11:00
Praktijk Noorder Spaarne Algemeen