Missie en visie

 

De praktijk wil zich in de toekomst ontwikkelen tot een toonaangevend (multi)zorgcentrum voor gespecialiseerde fysiotherapie in Haarlem en omstreken. Ook andere eerstelijns zorgaanbieders als huisartsen, diëtisten, ergotherapeuten, psychologen en verloskundigen uit de buurt zullen hun weg naar Praktijk Noorder Spaarne op den duur moeten vinden.

Multidisciplinaire aanpak
In de benadering van patiënten zal de nadruk liggen op een preventief en curatief aanbod van behandelingen en behandelwijzen. Een multidisciplinaire aanpak is daarbij essentieel. Daarom streeft Praktijk Noorder Spaarne naar uitbreiding met de specialisatie  oedeemtherapie. Vanuit iedere specialisatie worden groepstrainingen aangeboden die onderdeel zijn van het curatieve of preventieve traject. Eén ruimte in ons centrum is daarom beschikbaar voor een andere discipline zoals ergotherapie, diëtiek, echografie, seksuologie of de GZ-psycholoog. Deze disciplines hebben een waardevolle aanvulling op de multidisciplinaire aanpak.

Behandelwijzen evalueren
Het team van Praktijk Noorder Spaarne stimuleert innovaties door de behandelwijzen te evalueren en steeds up-to-date te houden. Het uitgangspunt is de cliënt die centraal staat. Daarnaast speelt samenwerking met medisch specialisten en verwijzers een nadrukkelijke rol.

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.