Fitness gesloten

2020-08-29T08:27:37+00:0029 augustus 2020|Categorieën: Revalidatie|

Beste mensen

Helaas hebben wij de beslissing moeten nemen om onze fitnessruimte per 1 oktober 2020 tot nadere berichtgeving te sluiten voor de vrije / medische fitness. De reden voor dit besluit heeft uiteraard met de Corona maatregelen te maken en de hieruit voortkomende noodzakelijke maatregelen. Twee redenen hebben de basis voor dit besluit gevormd:

De belangrijkste aanleiding voor het genomen besluit heeft te maken met de beperkte ventilatiemogelijkheden van de zaal en daarmee de veiligheid. In de zomermaanden hebben we dit ventilatieprobleem ondervangen door het openhouden van ramen en deuren. Met de aankomende herfst en winter is deze mogelijkheid helaas geen optie.

Daarnaast zouden wij u graag meer mogelijkheden en flexibiliteit willen bieden om te kunnen sporten maar vooralsnog is er geen zicht op verruiming van de maatregelen.

Wij willen u hartelijk danken voor uw vertrouwen en prettige betrokkenheid bij onze praktijk. We hopen en doen ons best om na deze Coronapandemie weer veilig en met veel enthousiasme opnieuw te kunnen starten.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Maatschap Praktijk Noorder Spaarne