Tamar Smit

Tamar Smit
Specialisme:

Algemeen Fysiotherapeut

Contact:

023-5254640

Over Tamar

Actief met de patiënt aan de slag gaan, vanuit een begeleidende en coachende rol: dit kenmerkt de werkhouding van Tamar Smit. “Ik vind het belangrijk dat de patiënt zelfredzaam is en ook na de therapie zelfstandig een goede leefstijl vol kan houden.” Bij Tamar staat de samenwerking met de patiënt centraal, om gezamenlijk inzicht te krijgen in de (onderliggende) oorzaken van de klacht. In Tamars ogen is het dan ook van groot belang dat de patiënt goed geïnformeerd is, zodat de juiste behandelmogelijkheden besproken kunnen worden. Zowel (jong)volwassenen als oudere patiënten met uiteenlopende doelen zijn welkom. “Of het nu gaat om het hervatten van je sportactiviteiten na een blessure of om begeleiding bij het voorkomen van een vervelende val: je kunt bij mij terecht!”

“Ik vind het belangrijk dat de patiënt zelfredzaam is en ook na de therapie zelfstandig een goede leefstijl vol kan houden.”

Tamar is sinds april 2017 werkzaam bij Praktijk Noorder Spaarne als Algemeen Fysiotherapeut. Nadat zij in 2016 afstudeerde aan de Hogeschool van Leiden, heeft zij ervaring opgedaan bij een praktijk gespecialiseerd in ouderen. Omdat Tamar veel ouderen behandelt, zowel thuis als in de praktijk, heeft zij een nauwe samenwerking met de thuiszorgorganisatie Zorgbalans. Bovendien is zij sinds 2019 aangesloten bij het Artrose netwerk West Nederland.

Tamar werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Woensdagochtend begeleidt zij de ouderenfitness.

Aandachtsgebieden:
–    Orthopedische revalidatie
–    Heup/knie artrose
–    Fysiotherapie voor ouderen
–    Valpreventie
–    Herstel na ziekenhuisopname/operatie

Tamar werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Woensdagochtend wordt de ouderen fitness door haar begeleid.

Tamar Smit

Tamar Smit
Specialisme:

Algemeen Fysiotherapeut

Contact:

023-5254640

Over Tamar

Tamar Smit is sinds april 2017 werkzaam bij Praktijk Noorder Spaarne als Algemeen Fysiotherapeut. Ook werkt ze als persoonlijk begeleidster voor een jong lichamelijk gehandicapte. Nadat Tamar in 2016 afstudeerde aan de Hogeschool van Leiden, bracht ze eerst wat tijd door in een praktijk die zich specialiseerde in ouderen.

Dat het menselijk lichaam voor sommige personen uitdagingen biedt, heeft Tamar al op jonge leeftijd ervaren. Ze zag hoe voor sommigen de makkelijkste handelingen al topsport kunnen zijn en heeft dat proces altijd intrigerend gevonden. Haar missie als fysiotherapeut is dan ook het bijdragen aan het behouden en/of het vergroten van de zelfstandigheid van mensen, waardoor zij zo volwaardige mogelijk kunnen participeren in de samenleving.

Tamar werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Woensdagochtend wordt de ouderen fitness door haar begeleid.